Til begynderen!

Generelt om dehydrering af frugt og grøntsager Se også punktet: "Forbehandling". For at få det bedste resultat brug altid bedste kvalitet og helst modne frugter og grøntsager. Overmodne frugter og ...
Læs mere

Forbehandling

Forbehandling af maden er ikke altid nødvendig – men der kan være gode grunde til at gøre det, hvad enten det er af kosmetiske årsager, eller for at fjerne uheldige smagsnuancer. Dypning Dypning er ...
Læs mere

Pille, skære, udstene...

Brug kun modne råvarer af høj kvalitet for at få et slutprodukt af høj kvalitet. Dine egne selvplukkede og/eller selvdyrkede produkter er de bedste at arbejde med. Når du først starter med dehydreri...
Læs mere

Tørre krydderurter

Tørre krydderurter Tørring af krydderurter i Excalibur dehydrator sikrer det bedste resultat sammenlignet med andre metoder, på grund af den kontrollerede temperatur og luftcirkulation gennem process...
Læs mere

Den store low FODMAP kogebog

Mangler du inspiration til, hvordan dehydreret mad kan indgå i en større sammenhæng – hvad enten det er inspirerende hverdagsmad eller en decideret diæt, så prøv at tage et kig på Charlotte Tønnes J...
Læs mere