Man kan overhovedet ikke lade være med at spise dem – uanset konsekvenserne – så på dén måde er disse chips værre end almindelig chips.

I det mindste er det sunde chips...

Bemærk, at grønkålen nok skal skyldes ret grundigt: Der kan være masser af liv i de krøllede blade :-)

Ingredienser:

  • Et par gode buketter grønkål
  • 1 fed hvidløg
  • 2 dl cashewnødder
  • Olivenolie
  • Chipotle-chili eller røget paprika
  • Lidt salt og peber
  • Vand

Start med at opbløde cashewnødderne i vand i omkring 6 timer (eller "natten over", som man plejer at sige)

Hæld ingredienserne til "pastaen" i en blender og blend til det bliver en blød creme.

Vi anbefaler en Blendtec-blender med Twisterkande, da pastaen godt må være klæg.
Dog kan du tilsætte lidt ekstra vand eller olie hvis det går for trægt.

Pluk grønkålen i mindre stykker  og "massér" pastaen grundigt ind i grønkålen.

Sørg for at smøre det ud på begge sider af kålen (eller lad være: Bare du er konsekvent).

Dehydrer i otte timer ved ca. 55 grader.

Sørg for at være hjemme, når chipsene tages ud: De forsvinder meget, meget hurtigt!