Man kan overhovedet ikke lade være med at spise dem – uanset konsekvenserne – så på dén måde er disse chips værre end almindelig chips.
I det mindste er det sunde chips...
Bemærk, at grønkålen nok skal skyldes ret grundigt: Der kan være masser af liv i de krøllede blade :-)
Ingredienser:
- Et par gode buketter grønkål
- 1 fed hvidløg
- 2 dl cashewnødder
- Olivenolie
- Chipotle-chili eller røget paprika
- Lidt salt og peber
- Vand
Start med at opbløde cashewnødderne i vand i omkring 6 timer (eller "natten over", som man plejer at sige)
Hæld ingredienserne til "pastaen" i en blender og blend til det bliver en blød creme.
Vi anbefaler en Blendtec-blender med Twisterkande, da pastaen godt må være klæg.
Dog kan du tilsætte lidt ekstra vand eller olie hvis det går for trægt.
Pluk grønkålen i mindre stykker og "massér" pastaen grundigt ind i grønkålen.
Sørg for at smøre det ud på begge sider af kålen (eller lad være: Bare du er konsekvent).
Dehydrer i otte timer ved ca. 55 grader.
Sørg for at være hjemme, når chipsene tages ud: De forsvinder meget, meget hurtigt!