Sunde skumfiduser

Ingredienser: Bananer Mælkechokolade Skræl bananerne og dehydrer dem hele ved 57°C indtil bananerne er skrumpet ind – men ikke er knastørre: Omkring 6-8 timer. Tag dem ud og skær dem i mindre ...
Læs mere

Kiwi

Skræl kiwierne og skær i skiver af 2-3 mm. Tør ved 57°C, mellem 10-18 timer. Vil du lave kiwi-pulver, så skal de være helt tørre. Pulveriseret tør kiwi kan brugs i konfekter, sauce, topping i y...
Læs mere

Blåbær

Brug altid friske, faste og modne bær Vask blåbærrene. Tørres de som hele bær, skal de "checkes" først ved dyppe dem i kogende vand i 15-30 sekunder. Se under "Checkning"  Dehydrer ved 57°C ...
Læs mere

Jordbær

Jordbærene skal være faste og modne. Vask forsigtigt og fjern blade og dårlige dele. Skær hver jordbær i kvarte eller sjettedele Dehydrer ved 57°C, mellem 7-15 timer, indtil de er læderagtige – e...
Læs mere

Rabarber

Fjern bladene og vask stilkene. Skær stilkene i små stykke af 1 cm i længth. Dehydrer ved 57°C, mellem 6-10 timer, indtil den er læderagtig. Tørret rabarber er rigitig god til sauce og bagværk,...
Læs mere

Bananer

Bananer er den hurtigste og nemmeste frugt at dehydrere. Faste og modne bananer er bedst til dehydrering.Og bananer med brune pletter på skrællen giver det sødeste resultat. Undgå både at bruge alt ...
Læs mere

Abrikoser

Vask abrikoserne Halver dem, fjern stenene. De må gerne halveres igen efterfølgende. Forbehandling er ikke nødvendigt, men se evt. under Forbehandling af abrikoser dehydrer ved 57°C mellem 20- 28...
Læs mere

Æbler

Vask og udkern æblerne. Brug mandolin til at skære æblerne i tynde ensartede stykker. Forbehandling er ikke nødvendigt, men er der ønsker om dette: se Forbehandling Tør ved 57°C Dehydreringstide...
Læs mere

Soltørrede cherrytomater

Cherrytomater – så mange som muligt – halveres og lægges med den brede side opad. Drysses med oregano (tørret eller frisk) og evt. salt. Tørres ved 68°C i 8-12 timer. Jo længere tid de får, jo læng...
Læs mere